Logga in

Verksamhet

Föreningen bildades 1921 med målet att ha en aktiv förening med en gemensam samlingspunkt för ortens boende och föreningar. Glädjande nog, har vi numera besökare från hela vårt närområde inom kommunen!

Här finns trevliga, ändamålsenliga lokaler att hyra! Flera av dem är handikappanpassade och den största rymmer upp till 300 personer.

Våra lokaler använder vi för många olika aktiviteter, bland annat, utställningar, teater, föreläsningar, sång och musik, dans, fester, loppmarknad etc.

Vi har även en liten lägenhet i Folkets Hus med fem bäddar för övernattning samt en camping med plats för både tält och husvagnar. Elstolpar finns till våra husvagnsplatser.

I Sjömansgården finns två rum med plats för två sängar i varje rum. Dessutom finns en liten bäddsoffa ca 120 bredd.


Bibliotek

Folkets Hus bibliotek återfinns från och med maj månad 2022 i Sjömansgården. Här finner du såväl skönlitteratur, deckare och barnböcker som viss facklitteratur. Biblioteket har även hyllor med skrifter och littertur från hembygden.

Biblioteket i Östhammar förser Sjömansgården med "nya" böcker en gång i kvartalet.

Öppettider för biblioteket i Hargshamn.

Måndag och torsdag 17.00 - 18.00

Söndagar 13.00 - 14.00Grounding (Vår- och hösttermin)

Tisdagar kl. 18:30
Ledare: Karin ÅhströmSY-Lan

Du väljer själv vad du vill sy. Reparationer, nytillverkning, slutförande eller projektstart. Vi hjälps åt där det behövs och inspirerar varandra.
Du behöver ta med dig din egen grundutrustning. På plats finns skarvsladdar, strykjärn och strykbräda.
Priset är 100:- per tillfälle och betalas på plats
Kontaktpersoner/anmälan
Karin Åhström, tel 070-573 56 88 eller e-post: karin.ahstrom@telia.com
Elisabeth Gustafsson tel 070-955 86 20.
Välkommen!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.