Logga in

Bli medlem

Att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening är mycket enkelt. Klicka på länken här nedan, skriv ut ansökan och skicka den med post till adressen som står på dokumentet eller scanna in och mejla till info@hargshamn.nu. Helst ser vi att du sätter in pengarna vårt konto, Pg 44 08 70-4, men du kan även betala kontant när du besöker något av våra arrangemang i Folkets Hus.

På grund av ekonomiska skäl, har vi dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökan elektroniskt (dvs att fylla i uppgifterna via skärmen och skicka direkt).

Vad innebär det då att bli medlem i vår förening?

Du betalar 200 kr/person och andel. Man får då ett andelsägarbevis skickat till sig som säger att man äger det antal andelar i föreningen som man betalt för. Därefter betalar man en årlig medlemsavgift. Storleken på avgiften bestäms vid årsmötet och är för närvarande 200 kr. Är ni fler andelsägare i hushållet betalar man ändå bara en medlemsavgift per år. Den årliga medlemsavgiften går oavkortat till att hålla Folkets Hus i skick och till inköp av diverse material. Som medlem har du rätt att komma in på våra pubkvällar och även ta med dig en gäst. Du har även viss rabatt om du hyr någon av våra lokaler.

Det finns inga förpliktelser med att vara medlem men vi behöver all hjälp vi kan få. T.ex. att stå i serveringen vid våra arrangemang, att hjälpa till på de återkommande städdagarna, hjälpa till när vi ska göra någon renovering osv. Hör gärna av dig om du kan ställa upp någon gång ibland!

Har du några som helst funderingar kring detta, eller något annat som rör Folkets Hus, så hör gärna av dig. Antingen på vår telefon 0703-80 28 80 eller via rubriken Kontakta oss i vänsterspalten på startsidan.

Klicka här för blanketten Medlemsansökan (pdf, öppnas i nytt fönster)

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.