Logga in

Hargshamns Bygderåd

- tillsammans påverkar vi bygdens framtid


Ny aktivitet i Hargshamn.

På initiativ av Hargshamns föräldraförening och Bygderåd kommer det from v. 14 starta ett föräldrafik i Sjömansgården. Tanken är att detta ska vara en gemensam knutpunkt för föräldrar och barn i området Harg/Hargshamn. Fiket kommer vara öppet dagtid måndagar och onsdagar.

Nu behöver vi eran hjälp att samla ihop saker som barnen kan använda i lokalen. Allt är av intresse: leksaker, vattenfärger, barnstolar, pussel osv. Har ni något hemma som ligger och samlar damm i garderoben? Vi tar mycket gärna och tacksamt emot dem.

Tack på förhand till er alla ????

Insamling till Hargshamns föräldrafik. (Sjömansgården i Hargshamn)

Lördagen 28:e mars, kl.10:00.Dialogturné i Hargshamn inställt

Dialogmötet 17/3 i Hargshamn är inställt.

På grund av rådande situation gällande Coronaviruset har kommunen beslutat att ställa in detta möte. I dagsläget har vi inte hunnit sätta ett nytt datum för detta, men tanken är att genomföra dialogmötet vid ett senare tillfälle.


Samråd enligt Miljöbalken

Hargs Hamn AB bjuder in till samråd angående anläggning av en ny stödmurskaj med anslutande hamnplan för vilken man nu söker tillstånd hos Mark- och miljödomstolen....

....Hargs Hamn AB har kontaktat Hargshamns Bygderåd för att sprida information kring detta till boende på orten. Denna information går därför även ut via befintliga maillistor och sätts upp på anslagstavlan i samhället. Vi lägger även upp hänvisande information på fb-sidan. ”Hargshamn Kustens Skönhet”.

Klicka här för mer info.


Verksamhetsberättelse 2019 för Hargshamns Bygderåd,

(tidigare Harg- och Hargshamns utvecklingsgrupp).

Klicka här för mer info.


  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.