Logga in

Hänt under året

Här kommer du framöver att finna korta rapporter över de evenemang vi haft under året.

En sammanställning över de flesta av våra aktiviteter för 2017-2019, finns under fliken Dokument -> Tidigare evenemang (pdf-filer)


2020-01-24
En härlig musikkväll med Anna Stadling Trio, där en fullsatt salong fick lyssna till trions tolkningar av Johnny Cashs musik samt även njuta av Anna Stadlings egna kompositioner.

2020-02-29
PUB-och danskväll med Hedesundagänget Blixterz - vilken kväll! Inte nog med att bandet bjöd på suverän musik, den dansanta publiken strömmade till över förväntan och gjorde att kvällen blev en succé!

Musikcafé sommaren 2020
Vårt första musikkafe' den 12 juli fick ställas in p.g.a regn och flyttades till söndag den 2 augusti.
Den 19 juli var vi ett femtontal personer som njöt av en fin stud med "One Vision" som hade ett fint program med välkända låtar av artister som lämnat oss. Det var väl avvägt ljud och små berättelser om artisterna och så fin sång av Ann-Louise Zibara kompad på keybord och slagverk.

Den 26 juli ersatte Sanny och Cees.,med ursprung i Holland, Lennart och Gerd som fått förhinder av hälsoskäl. Det kom ett trettiotal personer. Programmet var livfullt med
irländskt, hollänskt, amerikanskt och svenskt som spelades av de två. Både ballader och lite fartigare stycken varav en del var igenkända så att även publiken kunde sjunga med. Ljudanläggningen sköttes förnämligt av medlemmar ur "One Vision".

I pausen vid varje tillfälle har vi serverat kaffe med hembakta kakor och vädret har varit på vår sida, så besökarna har varit mycket nöjda med arrangemangen.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.